Răsturnare de situație în cazul morții soțului ministrului Carmen Dan! Autoritățile au dezvăluit care este cauza morții! Ce au descoperit la autopsie

Vestea că soțul ministrului Carmen Dan s-a stins din viață a surprins pe toată lumea, iar acum s-a aflat care este cauza morții bărbatului. 

Vestea că soțul ministrului Carmen Dan s-a stins din viață a surprins pe toată lumea, iar acum s-a aflat care este cauza morții bărbatului.

După ce s-a spus că bărbatul ar fi suferit de ciroză hepatică, autoritățile au dezvăluit, în această dimineață, care este cauza morții.

Conform Liber în Teleorman, Corneliu Dan a murit în urma insuficienței cardio-respiratorie acută, ca urmare a unui edem pulmonar și infarct miocardic acut.

”Persoana nu prezenta urme de violență. Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparținători, adică la data de 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie a.c.”, se arată în comunicatul de presă transmis de autorități.

Corneliu Daniel Dan a lucrat la OMV Petrom SA Telorman, unde i-a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului. Deocamdată, ministrul n-a oferit nicio declarație privind trecerea în neființă a soțului ei.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri