Antena Căutare

RATB nu va mai exista? Cum vor fi afectați bucureștenii de schimbările aduse transportului public

RATB nu va mai exista. Primăria Municipiului București a anunțat deja intenția de a transforma Regia de transport public a Capitalei în societate pe acţiuni. RATB își va schimba și numele și va deveni Societatea de Transport Bucureşti SA. Însă aceasta nu va fi unica schimbare.

Există o probabilitate mare ca RATB să nu mai existe. Primăria Municipiului București a anunțat deja intenția de a transforma Regia de transport public a Capitalei în societate pe acţiuni. RATB își va schimba și numele și va deveni Societatea de Transport Bucureşti SA. Însă aceasta nu va fi unica schimbare.

Acţionarii noii societăţi vor fi Primăria Capitalei şi Consiliul Judeţean Ilfov. Acest demers va duce și la îmbunătățirea serviciilor de transport din București, însă cu un preț.

Sindicaliştii RATB spun că această transformare va duce la scumpirea biletelor de călătorie, dar și la concedieri, pentru că într-un astfel de proces foarte multe servicii se externalizează.

VREMEA 21 februarie. Nici urmă de soare. Vor cădea precipitații în toate regiunile... Veste excelentă pentru toți românii care au credite! Ratele ar putea să scadă considerabil! Când intră în vigoare schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x