Antena Căutare

Ratb, probleme la sistemul de taxare. Ce riști dacă circuli cu autobuzul pe 11 mai!

Ratb (Regia Autonomă de Transport București) anunță azi, 11 mai, probleme tehnice la sistemul automat de taxare, dupa ce mai mulți călători care şi-au validat cardurile tip abonament, cu portofel electronic, au fost suprataxati. Ce risti daca circuli azi cu autobuzul.

Ratb (Regia Autonomă de Transport București) anunță azi, 11 mai, probleme tehnice la sistemul automat de taxare. După ce mai mulți călători care şi-au validat cardurile tip abonament, cu portofel electronic, au fost suprataxaţi, RATB a transmis un comunicat prin care a anunțat disfuncționalitățile și i-a înștiințat pe călători că se lucrează la remedierea problemei.

Ce transmite RATB

”Sistemul Automat de Taxare (SAT) care asigură încasarea contravalorii călătoriilor în mijloacele de transport ale RATB prezintă unele probleme tehnice pe platforma online și la validarea plății cu portofel electronic. Specialiștii care administrează SAT lucrează pentru identificarea cauzelor și remedierea urgentă a situației. RATB a luat măsuri ca angajații însărcinați cu verificarea titlurilor de călătorie să nu aplice sancțiuni în astfel de cazuri.

Regretăm situația apărută și îi informăm pe cei afectați de aceste disfuncționalități că pot recupera diferența dintre tariful de călătorie și suma dedusă în mod eronat de sistemul electronic solicitând acest lucru în scris, prin email la [email protected], precum și prin poștă sau direct la sediul Regiei din Bd. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, București.”, se arată pe site-ul oficial al RATB, ratb.ro.

Așadar, mare grijă cei care circulați pe 11 mai cu autobuzul, riscați să plătiți dublu pentru călătoriile făcute.

"Omul acela ar fi putut muri". Tânăr căzut pe stradă, la Unirii, și ignorat cu orele. Oamenii îl priveau nepăs... „Misiune imposibilă” cu două cireșe pentru jandarmii români! Echipați până în dinți, aceștia au făcut spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x