RATB-ul introduce panouri electronice cu timpul de sosire al tuturor masinilor

Bucurestenii care circula cu transportul in comun vor fi informati in timp real asupra orei exacte la care mijlocul de transport dorit ajunge in statie. Astfel, Bucurestiul intra in randul marilor capitale europene care dispun de aceste sistem de ani de zile."Astazi (n.r. luni) am trimis documentatia de atribuire catre ANRMAP pentru verificare si daca totul merge bine in 15 zile va putea incepe procesul de atribuire a contractului", a precizat directorul general al RATB, Adrian Crit.

Astfel, in cateva luni, calatorii vor fi informati de panourile electrice asupra timpului de asteptare pana la sosirea mijlocului de transport dorit.

Investitia, anuntata inca de la inceputul anului, va costa Regia Autonoma de Transport Bucuresti aproximativ 760.000 euro fara TVA.

"Pe viitor am in strategie si o harta a mijloacelor de transport in comun ca omul sa vada din casa, de pe internet sau sa verifice printr-un sms cand ajunge mijlocul de transport in statie", mai spune Crit.

Foto:Intact Images

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri