Antena Căutare

Patroana unui local, lovită până a căzut inconștientă la podea: ”A vrut să se răzbune!” Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Un tată i-a făcut dreptate cu pumnii fiului său. Disperat că patroana unei săli de jocuri a denunţat un furt în care suspect este chiar fiul lui, bărbatul a căutat răzbunare. A lovit ca-ntr-un ring de box. Sub privirile unor martori îngroziţi, patroana localului a căzut inconştientă la podea. Atenţie, urmează scene brutale care vă pot afecta emoţional! 

În plină zi, un bărbat de 45 de ani intră val-vârtej într-o sală de jocuri din Târgu Cărbuneşti. Se duce direct la proprietară, hotărât să-i ceară socoteală. Femeia nu are timp să reacţioneze. Un pumn o pune la pământ. Agresorul se face apoi nevăzut, lăsându-şi victima să zacă pe podea. După câteva secunde, femeia reuşeşte să se ridice, cu ajutorul colegelor. Însă îşi pierde repede echilibrul.

De râs sau de plâns? BĂTAIE cu bâte și pietre în stradă! Totul a pornit de la o… programare - VIDEO

”Aici, cu capul, la foarte puțină distanță de masa de sticlă. Puteam să mor sau să rămân paralizată pe viață. Nu m-am lovit doar la cap, mi-a rupt un dinte, am probleme la coloană, mi-e foarte greu să mă deplasez.”, a povestit Flori, femeia agresată.

Victima, care nu are mai mult de 40 de kilograme, nu s-a gândit nicio clipă că ar putea pati ceva rau pentru că a chemat poliţia. Cu o zi înainte, fiul agresorului a fost protagonistul unui alt scandal. Ar fi furat banii unui client pentru a putea juca în continuare la păcănele.

Potrivit poliţiei, tânărul are la activ mai multe dosare pentru violenţă. Atât femeia, cât şi angajaţii sălii de jocuri vin acum cu teamă la serviciu.

VIDEO! Bataie intre clanuri tiganesti la Braila

”Se îmbăta, se lua de lume, înjura fetele, obliga angajații să-i dea de băut, că el trebuie să bea pe datorie, că e șeful orașul.”, a mai povestit femeia agresată.

Pentru că a vrut să-şi facă dreptate cu pumnii, tatăl a fost reţinut de politisti pentru lovire şi tulburarea linistii si ordinii publice. Procurorii au decis însă să-l cerceteze în libertate. În România, au mai avut loc scandaluri violente din cauza dependenţei de jocuri de noroc, care afectează aproape 100 de mii de oameni. O boală pe care specialiştii o pun pe seama sărăciei şi a dorinţei de câştig rapid.

Studenți români, mărturisiri despre ce se întâmplă în China: ”E o panică generală mare. Te trezești cu orașul gol dintr-... Botoşani: Un bărbat i-a dat foc concubinei, iar flăcările s-au extins şi asupra acestuia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x