Răzbunarea unei mame! Ce a scris pe mașina bărbatului care i-a lăsat fiica minoră însărcinată: „Te-ai culcat cu ea și mai ai și...”

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat din Constanța, acuzat că a lăsat o minoră însărcinată, a avut parte de o surpriză neplăcută, în momentul în care și-a văzut mașina. Mama fetei, care a încercat, fără succes, să vorbească cu el, i-a lăsat un mesaj uluitor, chiar pe capota autoturismului.

Disperarea unei mame s-a transformat în furie. Femeia a scrijelit un mesaj pe capota mașinii bărbatului pe care îl acuză că i-a lăsat fiica, o adolescentă de 16 ani, însărcinată.

După ce a aflat că urmează să fie bunică, constănțeanca a încercat de nenumărate ori să vorbească cu iubitul fiicei sale, fără succes, scrie ph-online.ro

Dacă nu a mers cu vorba bună, femeia a trecut la fapte. S-a dus la blocul în care locuiește bărbatul, i-a găsit mașina și i-a lăsat un mesaj pe care sigur nu-l va uita. Nici el, nici vecinii!

„Ți-ai bătut joc de fata mea de 16 ani. Te-ai culcat cu ea și ai lăsat-o gravidă și mai ai și p... mică! Pedofil injectat!”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI