Antena Căutare

Răzvan Simion, despre preferințele sale în imobiliare. Ce spune despre Liziera de Lac, un viitor orășel la margine de București

La „Super Neatza cu Răzvan și Dani” Florin Ristei și Răzvan Simion au vorbit, printre altele, despre imobiliare. Cei doi le-au prezentat telespectatorilor un proiect care prevede crearea unei comunități în Sud-Estul Bucureștiului.

Răzvan Simion și Florin Ristei, colaj Galerie
Răzvan Simion și Florin Ristei au discutat despre proiectul rezidențial Liziera de Lac, dar și despre jocul pe care reprezentanții proiectului l-au lansat. | Antena 1

Răzvan Simion și Florin Ristei au discutat despre proiectul rezidențial Liziera de Lac, dar și despre jocul pe care reprezentanții proiectului l-au lansat. Prezentatorii de la Super Neatza au explicat că Liziera de Lac este un proiect imobiliar de case, pe marginea lacului Tătaru, care va lua ființă în decurs de 10 ani și se va transforma într-un mic orășel de 4400 de familii. Cei doi prezentatori au admis că ideea unui astfel de proiect îi atrage, având în vedere că asta presupune o concentrare de facilități urbane moderne.

„Oamenii vor să dezvolte un mic orășel, adică nu e doar un cartier de locuințe, în 10 ani acolo vor fi 4400 de familii. De la stația de metrou Anghel Saligny sunt încă vreo 15 minute până la Liziera de Lac. Situat pe malul lacului Tătaru complexul are: zonă de promenadă, grădiniță, piscină, terenuri de sport, un community hub cu spații de co-working; dezvoltatorii s-au gândit la toate”, a declarat Răzvan Simion, la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Jocul care le poate aduce o casă în Liziera de Lac participanților

Florin Ristei a vorbit despre jocul video pe care cei de la Liziera de Lac l-au lansat.

Până pe 15 august poți câștiga o casă dacă joci pe lizieradelac.ro/play. Primele 10 scoruri vor intra într-o tombolă pentru a câștiga o casă la Liziera de Lac.

Este un joc tip match-2 în care participanții trebuie să rezolve un puzzle pentru a aduna resurse și a construi complexul, nivel cu nivel.

„Practic tu îți construiești virtual o casă și poți prima una în dar”, a descris Răzvan Simion jocul.

Prezentatorul a mărturisit că îi apreciază pe cei care își fac planuri pe termen lung.

„În 10 ani lucrurile se vor întâmpla cu adevărat, dar oamenii care își fac planuri de genul acesta nouă ne plac extrem de tare”, a mai spus Răzvan.

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.568.756 vizitatori unici în luna mai... Intact Media Group, lider de audienţă în luna mai, cu 15.608.556 vizitatori unici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x