Antena Căutare

Cântăreața Liliana Savu Badea, reacție sfâșietoare după accidentul în care și-a pierdut soțul: ”În aceste clipe grele...”

Cântăreața de muzică populară Liliana Savu Badea, care a fost implicată într-un accident rutier grav, în urma căruia și-a pierdut soțul, a făcut primele declarații. 

Cântăreața de muzică populară Liliana Savu Badea, care a fost implicată într-un accident rutier grav, în urma căruia și-a pierdut soțul, a făcut primele declarații.

Sfâșiată de durere după pierderea soțului ei, îndrăgita cântăreață a făcut public un mesaj sfâșietor, prin care a anunțat că trupul neînsuflețit al soțului ei va fi repatriat abia săptămâna viitoare.

”În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulțumim tuturor pentru cuvintele, încurajările și sprijinul pe care ni le-ați oferit. Din cauza formalităților statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătură cu înmormântarea.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Celebra cântăreață de muzică populară și soțul ei se întorceau, în urmă cu două zile, de la fiica lor care trăiește în Germania. La un moment dat, însă, cei doi au oprit mașina pe banda de urgență, iar soțul artistei a coborât din autoturism, iar ulterior a murit strivit între mașină și parapetul de pe marginea drumului, cel mai probabil mașina lor fiind lovită în plin de un alt autoturism.

Liviu Badea avea 67 de ani şi era profesor principal de cultură fizică medicală.


A văzut ”negru” în fața ochilor! S-a certat cu fosta soacră, iar apoi s-a urcat beată la volan! Ce a urmat... Ziua Mondială a apei, 22 martie. Beneficiile apei pentru organism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x