Antena Căutare

Reacția dureroasă a lui nea Vasile, un bătrân de 80 de ani din Bacău, găsit flămând și înghețat, atunci când primește gogoși calde

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din satul Giurgioana din comuna Podu Turcului (Bacău) a avut o reacție dureroasă și emoționantă atunci când a primit gogoși calde de la jandarmii care l-au găsit înghețat și flămând. Filmarea a devenit virală.

imagine cu mainile unui batran care mananca
Filmarea cu bătrânul din Bacău a devenit virală și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Shutterstock

Zilele trecute, temperaturile au devenit tot mai scăzute în Bacău și cei mai afectați au fost bătrânii și bolnavii, pentru care deplasarea este ceva foarte dificil.

Printre ei s-a numărat și nea Vasile, un bătrân în vârstă de 80 de ani din satul Giurgioana din comuna Podu Turcului (Bacău). Flămând și înghețat de frig, omul a avut o reacție neașteptată atunci când a văzut că jandarmii au venit să îi aducă niște gogoși calde.

Ce reacție a avut un bătrân de 80 de ani din Bacău, flămând și înghețat, atunci când jandarmii i-au adus gogoși calde și lemne de foc

Nea Vasile este un bătrân din Bacău care a fost mai mult decât fericit atunci când jandarmii i-au adus gogoși calde. Omul, flămând și înghețat, a fost ajutat să treacă mai ușor peste zilele reci de iarnă.

Se pare că nu este pentru prima oară când bătrânul este ajutat de către cei de la Inspectoratului de Jandarmi Bacău. În 2021, omul a fost găsit căzut pe stradă și dus acasă. De atunci, jandarmii îl vizitează periodic pentru a-i aduce alimente, lemne și alte lucruri necesare bătrânului singur, ce duce un trai modest.

Citește și: O femeie de 80 de ani din Bacău a sunat la Poliție ca să îi fie aduse medicamentele de la farmacie. Ce răspuns au dat polițiștii

Clipul video cu reacțiile bătrânului fericit că primește gogoși calde au devenit virale și au stârnit numeroase reacții de la români de pretutindeni.

„Am vrut și în aceste momente, in care se anunță ger, să ne asigurăm că prietenul nostru nea Vasile, pe care de aproape trei ani il vizităm în mod constant și îl ajutăm cu ce are nevoie, va avea parte de căldură, dar și de o masă caldă. Nea Vasile este singur, greu încercat de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jandarmii l-au cunoscut în luna februarie a anului 2021, când un echipaj l-a găsit căzut pe stradă și l-a transportat la domiciliu, pentru a-l ști la adăpost de temperaturile scăzute. De atunci, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au revenit periodic cu alimente, precum și cu lemnele necesare pentru încălzirea locuinței, care îi lipseau. Când l-au întâlnit prima dată, au aflat de la el că încă nu făcuse focul în sobă în acea iarnă. Viată lui nea Vasile nu a fost una ușoară, munca lui și agoniseala de o viață au ars sub privirile sale, iar singurătatea este apăsătoare, neavând pe cineva aproape.

Citește și: Doi bătrâni s-au stins din viață după ce au lăsat radiatorul pornit și temperatura din casă a ajuns la valori uriașe

Astăzi, jandarmii băcăuani s-au asigurat că nea Vasile în vârstă de 80 de ani, care locuiește singur într-un sat izolat din județul Bacău, va avea lemne, lumină și alimente pentru a face fată în această perioadă cu temperaturi scăzute.

Lăsând la o parte ajutorul material pe care încercăm să il oferim, cel mai important sprijin pentru el este că are pe cineva alături la care poate apela oricând”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Bacău, arată Observatornews.ro.

Cum se împarte moștenirea unei persoane decedate. Ce trebuie să știi despre moștenirile din 2024... Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mânc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x