Antena Căutare

Reacția lui Ilie Năstase când a fost prins de poliție băut la volan, în Capitală, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l. Măsurile luate

Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Care a fost reacția lui după acest moment.

Reacția lui Ilie Năstase când a fost prins de poliție băut la volan, în Capitală, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l. Măsurile luate Galerie
Fostul tenismen Ilie Năstase, amendat şi fără permis după ce a fost prins conducând băut, în Bucureşti. | Hepta

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au oprit o maşină pentru control, în noaptea de joi spre vineri, pe o strada din Sectorul 1.

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, potrivit News.ro.

Ilie Năstase avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat: "În România nu ai voie nicio bere"

”Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a arătat sursa citată.

Ilie Năstase a declarat, pentru Libertatea, că a fost oprit de poliţişti. ”Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Şi mi-au dat o amendă”, a afirmat el, adăugând că vrea să plece din România.

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

Zilele acestea, un alt caz uimește opinia publică, Culiță Sterp a condus fără prudență în timp ce era beat, a provocat un accident rutier serios, cu o victimă transportată la spital și a fugit de la locul accidentului. În aceste clipe, Culiță Sterp se află în arestul poliției pentru 24 de ore, după ce a fost reținut joi seara.

Citește și: Ilie Năstase acuză sancționarea Simonei Halep sub pretextul rasismului. Reacția fostului jucător de tenis la aflarea acestei vești

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare în anul 2019 din cauza faptului că acesta conducea fără permis și a refuzat recoltarea probelor biologice

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Ilie Năstase a fost condamnat definitiv. Fostul mare tenismen rămâne cu pedeapsa de nouă luni și zece zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani, după ce magistrații Curții de Apel București au decis menținerea deciziei din prima instanță, soluția fiind, astfel, definitivă.

La judecarea apelului din 2019, Ilie Năstase le-a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, precizând, în faţa magistraţilor, că regretă faptele şi că, până la 35 de ani, nu a consumat alcool. Magistraţii au respins ca nefondate apelurile declarate de acesta.

Citește și: Ce mesaj a publicat Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, în seara în care acesta a fost reținut de poliție: "Am mai spus..."

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Părintele Calistrat, apărat de enoriași: „E o înscenare”. Susținătorii săi au lansat o petiție în mediul online... Rezultate Loto 20 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x