Antena Căutare

Reacția șoferului care a răsturnat o mașină de poliție aflată în misiune: „S-a întâmplat!”

Șoferul care a lovit o mașină de poliție aflată în misiune a dat primele declarații. În urma accidentului, doi agenți au fost răniți, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. 

Șoferul care a lovit o mașină de poliție aflată în misiune a dat primele declarații. În urma accidentului, doi agenți au fost răniți, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Mașina de poliție lovită de șoferul neatent se afla în misiune în momentul în care s-a produs accidentul. În momentul în care a traversat una dintre cele mai aglomerate intersecții din București, mașina poliției, care circula cu girofarul pornit, a fost izbită în plin de un autoturism ce nu a acordat prioritate.

Doi poliţişti de la Secţia 22 se aflau în maşina care s-a răsturnat. Se grăbeau să ajungă la un caz semnalat prin 112. Cei doi agenţi au rămas blocaţi înăuntru până au ajuns echipajele de ambulanţă şi descarcerare. Şoferul care i-a lovit din lateral a scăpat teafăr, scrie observator.tv.

„Şi am avut viteză mică. Eu n-am absolut nimic. Poliţia venea aşa, dar era o coloană mare, nu am văzut. S-a întâmplat!”, spune șoferul care a lovit mașina polițiștilor.

Atât agenții cât și șoferul care nu a acordat prioritate au testați cu aparatul etilotest, care a arătat că nu consumaseră alcool.

Șoferul care nu a acordat prioritate este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Puteți afla mai multe detalii, accesând: https://observator.tv/eveniment/sofer-rasturnat-masina-politie-bucuresti-287233.html

De Ziua Femeii, scena românească a pierdut o stea! A murit Florina Luican, fiica celebrului muzician Ion Luican... Putea să își ia o mașină din banii găsiți, dar omul s-a dus la Poliție să predea portofelul găsit în Autogara din Craiov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x