Căutare Live

Reacţia unui copil când vede prima zăpadă pe anul acesta: “Am zis că e vată de zahăr”

Zăpada căzută în stațiunile de munte a adus o imensă bucurie copiilor care sunt în vacanță săptămâna aceasta. S-a așternut strat suficient pentru o bătaie cu bulgări sau un om de zăpadă. Meteorologii spun însă că, de mâine, vremea se încălzește din nou.

Hotelurile din Poiana Brașov au răsunat de chiotele copiilor care s-au trezit joi dimineață cu zăpadă pe pervaz. N-au mai avut răbdare să ajungă pe pârtii și au încins jocul chiar în parcare. N-a contat că n-au mănuși sau încălțări potrivite: au improvizat.

Mulți părinți au profitat de vacanța celor mici așa că și-au luat și ei concediu. Pentru toți, zăpada a picat la fix. „Am venit în vacanță, trei zile pentru copii. Noi ne-am luat concediu că suntem părinți, asta este și când am deschis geamul, am văzut că a nins. Foarte frumos”, a spus un părinte.

Și instructorii de schi au venit să dea o mâna de ajutor angajaților telegondolei care au făcut cea mai importantă revizie tehnică înainte de startul sezonului. Alexandru Serea, administratorul unei școli de schi: „Am venit să facem testele pentru gondolă astăzi, testul ISCIR de suprasarcină, testul pe care îl facem în fiecare an cu băieții de aicea. Să vedem dacă totul este în regulă. Urmează să ningă și să ieșim și pe pârtie.”

Și pe platoul Bucegilor a venit iarna. Au fost -8 grade pe Vârful Caraiman și toate potecile din masiv sunt ninse. Salvamontiștii din Bușteni îi avertizează pe turiștii că, de mâine, traseele din partea superioară a muntelui se închid.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri