Antena Căutare

Reacție dură după anunțul Guvernului privind alocațiile copiilor. Majorarea ar putea fi amânată

Premierul Ludovic Orban a anunțat că nu există bani pentru mărirea alocațiilor pentru copii, astfel că veniturile ar putea să nu mai crească din acest an. În acest context, Președintele Federației Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache, reacționează dur și spune că niciodată nu se găsesc bani pentru copii, însă există întotdeauna pentru pensii speciale și alte cheltuieli ale demnitarilor.

"Bineînțeles că sunt supărat. Declarația mea nu are culoare politică - e pur și simplu un strigăt de disperare pentrru că cel puțin de când sunt președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, în ultimii cinci ani de zile, de câte ori vorbim despre copiii noștri de atâtea ori nu se găsesc bani.

Se găsesc bani pentru pensiile speciale nesimțite, se găsesc bani pentru tot felul de studii de fezabilitate și prefezabilitate și de cheltuieli aruncate pe geam fără să țină cont nimeni de așa ceva, se găsesc bani pentru mărirea salariilor celor din Parlament și tot așa", a spus Iulian Cristache, la Antena 3.

Programul Rabla pentru mașinile ecologice, reluat în luna martie a lui 2020. Cât vor plăti românii pentru un automobil h... Vacanța copiilor, bucurie la munte. Cei mici sunt fericiți că învață să schieze...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x