Antena Căutare

Reactivii care depistează coronavirusul, în România. Ce se întâmplă dacă un pacient infectat ajunge în țara noastră

Reactivii care depistează coronavirusul au ajuns astăzi în România, la Spitalul Matei Balş. Cum se va proceda de acum în cazul unui pacient suspect că are temutul virus.

Pasagerul de la Tel Aviv, suspect de coronavirus, a fost externat. Medicii nu au confirmat prezenţa virusului. Însă cazul a fost un test pentru România.

Avem cazuri de coronavirus confirmate deja în Europa plus în regiunile apropiate Chinei. Chiar și în Australia. În România, autoritățile tac. Nu avem nici reactivii pentru teste, nici scannere.

Probemă este că, zilnic, pe Otopeni aterizează avioane care aduc pasageri din zonele unde deja cazurile sunt confirmate. Dar avem izolete cu presiune negativă pentru transportul pacienților, asta în timp ce chinezii construiesc spitale în câteva zile.

Tot ce se poate face în acest moment dacă apare vreun caz suspect de pacient posibil purtător de coronavirus este să-l bage la izolare și să îi administreze tratament simpotamic până când vor avea testele rapide.

Tragedie în Predeal! Doi adolescenţi au furat un snowmobil şi s-au răsturnat cu el. Unul a murit la spital... Cluj: Un tânăr băut şi fără permis, aflat la volanul unei maşini, a spart blocajul Poliţiei, avariind două autospeciale ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x