Antena Căutare

Recompensa de 100.000 de euro, pentru bijuteriile furate de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti

Patronul firmei de bijuterii ofera 100.000 de euro recompensa celui care va oferi informatii cu privire la jaful de pe autostrada Bucuresti-Pitesti.


Patronul spera astfel ca ancheta va merge mai usor si ca politistii vor pune mana pe cei care i-au pradat.

Audierile au scos la iveala ca, anul trecut, un alt angajat a vrut sa insceneze un jaf similar, dar nu a reusit.

La audieri, cei doi barbati care transportau aurul sustin ca initial nu s-au speriat cand au fost opriti de atacatori, pentru ca au crezut ca este vorba despre o actiune a politiei. Surse judiciare spun ca pagubitii au dat declaratii contradictorii despre locul unde trebuiau sa ajunga.

O banda de hoti inarmati a jefuit, marti dimineata, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, masina unei firme care transporta zeci de kilograme de bijuterii din aur. Jaful s-a produs la kilometrul 83 al autostrazii, pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti, in timp ce masina cu bijuteriile mergea catre o expozitie din Sibiu.

Autoturismul a fost blocat in trafic de o masina din care au coborat mai multe persoane cu cagule pe fata si pistoale in mana. Acestea au spart geamurile masinii si, potrivit Politiei, au furat peste 20 de kilograme de bijuterii din aur, jumatate din cele 43 de kilograme transportate.

Cuplurile cu probleme de fertilitate nu vor mai fi nevoite sa plateasca mamele-surogat... Accident grav in judetul Neamt: 8 oameni, la un pas de moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x