Antena Căutare

Un barbat din Targu-Jiu ofera recompensa oricui ofera informatii despre hotii care i-au spart magazinul

Proprietarul unui magazin jefuit din Targu-Jiu este dispus sa faca orice ca sa ii identifice pe hoti. Are imagini cu ei, filmate de camerele de supraveghere, si o recompensa pregatita pentru cel care ii va da pe mana politiei.

Jaful a avut loc in urma cu o saptamana. Atunci, doi barbati au intrat in magazinul de electronice aparent interesati de marfa. Tinta lor era de fapt alta. In timp ce unul dintre jefuitori o tine de vorba pe femeie intr-un colt indepartat, al doilea pandeste momentul potrivit. Da cateva ture prin magazin si cand simte ca nu il vede nimeni, intra rapid dupa tejghea. La fel de repede si iese de acolo. A doua oara insa nu mai ezita. Ia 2.000 de lei din casa de bani si se face nevazut.

In tot acest timp, vanzatoarea continua sa il consilieze pe presupusul client, care iese din magazin la fel de linistit precum a si intrat. Stia doar ca are bani de cheltuiala. Ce nu stia este ca avea sa ajunga si "vedeta", la fel ca si complicele lui. Toata miscarea a fost inregistrata de camerele de supraveghere.

Acum patronul magazinului vrea dreptate. Si este dispus sa plateasca pentru asta. Vrea sa ofere recompensa celui care ii identifica pe cei doi barbati.

Politistii au constituit un dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de furt calificat pentru idenficarea autorilor si tragerea la raspundere a acestora. Patronul nu vrea sa spuna cat este recompensa, dar vrea cu disperare sa-i vada pe hoti dupa gratii, acolo unde ar si putea ajunge, daca vor fi identificati.

Un vatman a fost injunghiat, in Capitala, in urma unui scandal in trafic... Breaking news: Gabriel Vidrascu, baietelul de 12 ani disparut in Spania, a fost gasit mort!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x