Antena Căutare

Record la un spital din Iași! O asistentă a muncit doar 26 de zile într-un an și a reclamat spitalul de 29 de ori

O asistentă de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a reclamat spitalul de 29 de ori în ultimul an, dar este angajatul cu cele mai puține ore lucrate. Femeia a pontat doar 26 de zile de muncă de la începutul anului.

O asistentă de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a reclamat spitalul de 29 de ori în ultimul an, dar este angajatul cu cele mai puține ore lucrate. Femeia a pontat doar 26 de zile de muncă de la începutul anului.

Femeia deține funcția de Avertizor de Integritate și nu s-a prezentat deloc la locul de muncă în perioada ianuarie-aprilie a acestui an. Conform documentelor, aceasta s-a aflat în concediu medical. În lunile mai și iunie, a pontat câte șase zile de muncă. Cele mai multe zile pentrecute la muncă au fost în luna iulie, atunci când a pontat 14 zile la locul de muncă.

Toate cele 29 de reclamații sunt scrise și înregistrate. Asistenta medicală a depus trei reclamații și sesizări în luna decembrie a anului trecut, după care a depus o altă reclamație în ianuarie anul curent. În perioada iunie-septembrie, au fost făcute alte 16 reclamații.

Angajații spitalului afirmă faptul că reclamațiile au scopul de a obține o funcție importantă cu un salariu mare, asistenta urmărește chiar un post în conducere.

Satu Mare: Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit mort şi legat cu lanţuri într-o fântână... Buzău: Deficit de medici în Spitalul Judeţean, unele secţii neavând niciun specialist; pentru a atrage personal, Consili...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x