Antena Căutare

"Record" rutier in Buzau din cauza poleiului: 5 accidente in numai o seara

Gerul care s-a lasat azi noapte peste Buzau le-a intins o capcana soferilor care au avut drum pe soseau de Centura a orasului. Din cauza poleiului de pe asfalt o soferita a iesit in decor, iar doi barbati care au oprit sa o ajute s-au trezit cu masinele distruse. Un sofer baut n-a mai nimerit frana si asa destul de greu de folosit pe un asa derdelus. In timp ce politistii investigau incidentul, un alt sofer a acrosat un TIR, tot din cauza ghetii.

Apa provenita de la zapada topita in timpul zilei s-a transformat in gheata dupa lasarea intunericului. In scurt timp patinoarul de pe soseaua de centura a Buzaului a facut o victima. O masina a derapat si s-a oprit pe parapetul de pe marginea drumului.

Doi soferi au oprit ca sa o ajute pe femeia care se afla la volan sa puna masina pe asfalt. Dar nici nu s-au apucat bine de treaba ca autoturismele lor, pe care le-au lasat pe sosea, au fost lovite de o alta masina.

la efectuarea cercetarii la fata locului s-a stabilit ca persoana vinovata de producerea accidentului se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit o valoare de 1.21 miligrame alcool pur in aerul expirat.

In urma impactului o femeie care se afla intr-una dintre masinile oprite pe sosea a avut nevoie de ajutorul unei echipe de descarcerare. O alta femeie si copilul ei de numai doi ani, care se aflau in celalalt autoturism au scapat cu o sperietura.

Cateva minute mai tarziu, cand politistii faceau masuratori la fata locului un alt accident s-a produs in acelasi loc, tot din cauza ghetii.

Din cauza acestor incidente, soseaua de centura a Buzaului a fost blocata aproape doua ore.

UPDATE! Softul de inscriere in clasa 0 functioneaza dupa ce 2 ore a fost defect... VIDEO! Culturile de grau, compromise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x