Antena Căutare

"Recordul" weekendului: 203 km/h, pe Autostrada Soarelui

Politistii rutieri au depistat sambata pe Autostrada Soarelui (A2) un conducator auto mergea cu 203 km/h, in cadrul unei actiuni preventive la care au participat efective de politie rutiera din cadrul Directiei Rutiere, Sectiei de Politie Autostrazi si Brigazii Rutiere din cadrul Politiei Capitalei.

In cadrul actiunii derulate pe A2, politistii au mai depistat alti 16 soferi care au depasit viteza legala de circulatie pe drumurile publice, conducatorii auto respectivi fiind depistati conducand cu 181, 187, 194, respectiv 197 km/h.

Pentru minivacanta de "Rusalii", politistii rutieri recomanda conducatorilor auto sa respecte regimul legal de viteza si precizeaza ca peste 2.100 de politisti rutieri vor actiona pe principalele tronsoane de drumuri nationale si europene, in interiorul localitatilor si in zonele in care se estimeaza aglomerari.

O atentie deosebita va fi acordata arterelor ce converg catre litoral, precum si tronsonului Bucuresti - Valea Prahovei. Pentru supravegherea traficului rutier, Politia Rutiera va utiliza, in medie, zilnic, peste 430 de aparate de monitorizare a traficului si inregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, urmarind in special prevenirea si combaterea excesului de viteza.

Foto: Intactimages

VIDEO! Peste 13.500 de hectare, in pericol de a fi inundate la Calarasi... Sinucidere din dragoste: Un tanar s-a aruncat de la etajul 9 al Hotelului Intercontinental...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x