Antena Căutare

Referendum familie. SCANDAL la o secție de vot! Doi polițiști sunt cercetați

Doi poliţişti care asigurau paza la o secţie de vot din Sectorul 5 al Capitalei sunt cercetaţi după ce un votant a reclamat că aceștia făceau propagandă electorală şi că l-au jignit.

Doi poliţişti care asigurau paza la o secţie de vot din Sectorul 5 al Capitalei sunt cercetaţi după ce un votant a reclamat că aceștia făceau propagandă electorală şi că l-au jignit.

Astfel, cei doi polițiști sunt cercetați pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale şi purtare abuzivă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, DGPMB a declanşat, sâmbătă, cercetări conform art. 385 din Codul Penal privind împiedicarea exercitării drepturilor electorale şi respectiv art. 296 din Codul Penal privind purtare abuzivă, faţă de doi poliţişti ce asigurau protecţia unei secţii de votare din Sectorul 5.

„Cercetările au fost declanşate de un apel în sistem 112 şi ulterior de o plângere scrisă formulate de un bărbat care a reclamat că poliţiştii ar fi făcut propagandă electorală şi ulterior l-ar fi jignit. La faţa locului au fost efectuate verificări de către poliţişti ai Secţiei 17", arată sursa citată.

Conducerea Poliţiei Capitalei a decis ca acei doi poliţişti ce efectuau serviciul la secţia de vot în cauză să fie retraşi şi înlocuiţi.

Plângerea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Ultimă oră! CUTREMURE ÎN LANȚ în România! Patru seisme au avut loc unul după altul... Referendum familie. Prezența la vot, la ora 16.00. Numărul votanților a crescut! Câte persoane au fost la urne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x