Regele Mihai a murit. Întrebarea care e pe buzele tuturor românilor: vor participa fostul principe Nicolae și fosta principesă Irina, acuzată de lupte ilegale cu cocoși, la funeraliile Regelui?

Decesul Regelui Mihai, ultimul suveran al României, va concilia o familie dezbinată. „În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră”, a declarat de altfel Principesa Margareta,  Custodele Coroanei Române.

Decesul Regelui Mihai, ultimul suveran al României, va concilia o familie dezbinată. „În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră”, a declarat de altfel Principesa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Principesa Margareta a ajuns ieri la Aubonne, în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale, unde în zilele următoare sunt aşteptaţi şi ceilalţi membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai.

Sunt aşteptate să sosească în Elveţia şi celelalte fiice ale Regelui Mihai, Principesa Elena şi Principesa Sofia, Principesa Maria aflându-se deja la Aubonne.

La funeraliile din România va participa şi fiica aflată în Statele Unite, Irina Walker, care a fost absolvită de orice vină după ce a avut probleme în justiţie în anii trecuţi, probleme în urma cărora şi-a pierdut titlul de principesă, scrie Revista OK.

Totodată, fostului Principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Ultimele știri