Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Regele Mihai a murit. Reacția Simonei Gherghe la aflarea că Majestatea Sa a trecut ân neființă: „Aţi îndurat prea multe aici, pe pământ, de la poporul acesta şi de la aleşii săi vremelnici…”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, aflată în concediu de maternitate, a transmis un mesaj de condoleanțe, după moartea Regelui Mihai. Reacția vedetei a fost scrisă pe Facebook, iar fanii au reacționat imediat. 

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, aflată în concediu de maternitate, a transmis un mesaj de condoleanțe, după moartea Regelui Mihai. Reacția vedetei a fost scrisă pe Facebook, iar fanii au reacționat imediat.

„Cea mai demnă figură a ultimilor ani zeci de ani. Un om luminos, cu un destin extrem de trist. M-a impresionat o poveste pe care am aflat-o la Peleş, acum vreo doi ani. În prima sa vizită în casa copilăriei sale, după 60 de ani, Regele aproape că a alergat pe scări, spre camera sa de la etajul al doilea. Mi-am imaginat scena asta şi mi s-a părut sfâşietoare. Aşa cum mi l-am imaginat pe copilul Mihai, desenând un avion, pe o coală albă, la biroul unde îşi făcea temele, vegheat dintr-o fotografie de bunica sa, Regina Maria.
Drum lin în lumină, Majestate! Aţi îndurat prea multe aici, pe pământ, de la poporul acesta şi de la aleşii săi vremelnici…”​

Recomandari