Antena Căutare

Regizorul Octavian Fulger, de la Teatrul Nottara, a murit! Infirmierii l-ar fi scăpat de pe targă! „Mi-au spus că l-au brutalizat”

Regizorul Octavian Fulger de la Teatrul Nottara a murit, duminică, la vârsta de 70 de ani. Înainte de a deceda, infirmierii Spitalului Floreasca l-ar fi scăpat de pe targă și i-ar fi fracturat coastele la mutarea din ambulanță.

Nora pacientului de 70 de ani susține că acesta suferea de hemoragie digestivă, însă medicii au refuzat internarea.

Regizorul Octavian Fulger, aflat în stare de semiconștiență, a ajuns acasă cu o ambulanță, unde în cele din urmă a murit.

Acuzațiile femeii nu se opresc aici. Într-o postare, ea descrie Spitalul de Urgență Floreasca drept „un laborator al morții”.

„Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță. Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA - Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci. Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

-secția UPU ținută intenționat goală

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă. Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstiență.

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, se arată în postarea femeii.

Motivul pentru care regizorul a ajuns la spital. Ce a povestit fiul lui

Fiul regizorului a spus că acesta nu suferea de nicio boală, deși avea o vârstă înaintată. La spital au mers doar pentru niște dureri de spate.

„Tatăl meu era o persoană foarte activă, nu suferea de nicio boală, chiar dacă avea o vârstă înaintată. A acuzat niște dureri de spate și am hotărât să mergem la spital să vedem ce are”, a povestit Octav Fulger, fiul său.

Citește și: Imagini uluitoare, în fața spitalului Floreasca din București! Un bărbat prăbușit pe trotuar, ignorat total! VIDEO

La Spitalul Militar, bătrânul a aflat că are o decalcifiere ușoară a oaselor și i-au fost recomandate analgezice. Pe 14 iunie, el a început să aibă dureri de stomac, astfel că familia sa a chemat din nou ambulanța. „L-a dus la Floreasca, unde au constatat că din cauza analgezicelor a făcut un ulcer. I-au tratat ulcerul și la nici 24 de ore l-au externat”, a mai spus fiul regizorului.

„A spus că a fost brutalizat!”

Săptămâna trecută, pe 25 iunie, bărbatul a început să se simtă din nou rău. A ajuns la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat după câteva ore, la 3 dimineața.

„Când l-au adus de la spital, eram acasă eu și cu mama, l-au trântit pe fotoliu și ne-a spus «m-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine». Acestea au fost ultimele vorbe”, a mai spus acesta.

La aproximativ patru ore de la externare, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar echipajul de pe ambulanță care a intervenit nu a putut să execute manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul avea coastele fracturate.

„Medicul de pe ambulanță a zis că în spital când l-au manipulat, l-au pus pe targă, probabil l-au scăpat și i-au rupt coastele”, a acuzat Octav Fulger.

„Au considerat că este moarte suspectă, au anunțat procuratura, a venit echipa criminalistică, au făcut poze și ne-au spus că dacă trecem moarte suspectă, trebuie să-i facă autopsia și că durează. Mama nu mai putea de durere și a zis «lasă, să-l îngropăm.» Am făcut plângere la Secția 1 de Poliție”, a mai povestit fiul regizorului.

Reprezentanții Poliției au spus că se fac cercetări în acest caz, însă nu au oferit mai multe informații.

Surse: antena3.ro, libertatea.ro

A fost cutremur, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit... Noi reguli pentru românii care merg în Grecia! Condițiile pe care vor fi nevoiți să le respecte, după 1 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x