Antena Căutare

Un regizor renumit a murit la 36 de ani! Anunțul sfâșietor făcut pe Facebook: ”Ne-a lăsat operele lui și un gol imens!”

Un regizor celebru, cunoscut pentru realizarea unor spoturi video de promovare a Republicii Moldova, s-a stins din viață, la vârsta de 36 ani. 

Un regizor celebru, cunoscut pentru realizarea unor spoturi video de promovare a Republicii Moldova, s-a stins din viață, la vârsta de 36 ani.

Este vorba despre Viorel Mardare, originar din Chișinău, iar anunțul privind trecerea sa în neființă a fost făcut de apropiații săi, prin intermediul unei postări pe Facebook.

”Viorel a plecat la ceruri. Vă mulţumim că i-aţi fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulţumim pentru suport, donaţii şi gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui şi un gol imens pe care îl simte o ţară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe reţeaua de socializare.

Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare şi sociale de promovare a Republicii Moldova.

”Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, declara în 2013 Viorel Mardare într-un material pentru revista VIP Magazin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2016, filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care "The Show Must Go On" melodia lui Freddy Mercury este interpretată de moldoveni, a devenit viral.

Sicriul cu rămăşiţele pământeşti ale Regelui Carol al II-lea, înhumat alături de cel al Regelui Mihai, în Noua Catedrală... Simulare Evaluare Națională 2019. Modele de subiecte Româna și Matematică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x