Căutare Live

Reglare de conturi cu mitraliere Kalashnikov, in Capitala

Doi indivizi inarmati cu mitraliere Kalasnikov au deschis focul  la doi pasi de centrul Capitalei. Tinta a fost un tanar care parca in fata casei iubitei sale. A fost lovit in cap, in abdomen si in picior, dar a supravietuit atacului. Medicii l-au operat de urgenta, dar si acum e in stare critica. Cei care au vrut sa-l omoare au fugit cu o masina de lux cu numere de Bulgaria.

Tanarul de la volanul masinii ciuruite este in agonie. Mai multe gloante i-au strapuns trupul.

Doi indivizi l-au incoltit in momentul in care a ajuns la locuinta iubitei sale si au deschis focul, cu arme care se folosesc de obicei pe front. Dupa ce au tras sa ucida, agresorii au aruncat armele si s-au urcat intr-o masina cu numere de Bulgaria. Credeau ca si-au indeplinit misiunea, dar s-au inselat.

Nici politistii nu stiu deocamdata cu ce a gresit tanarul de 26 de ani. In timp ce medicii ii acordau barbatului primul ajutor, oamenii legii cautau indicii care sa-i duca la cei doi agresori. La fata locului au fost gasite doua arme care urmeaza sa fie supuse unor expertize ce pot stabili datele tehnice pe care le prezinta acestea.

Barbatul impuscat a ajuns la spitalul Floreasca, unde a fost operat de urgenta. Se pare ca rana de la cap nu este foarte grava. In schimb, plagile din zona abdomenului si cea de la picior ii pun viata in pericol.

Dexter, pustiul minune din desenele animate, exista! Il cheama Iustin si are 7 ani... Mai multi indivizi acuzati de inselatorie au fost arestati...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri