Antena Căutare

Reguli noi la RCA! Afla ce presupun si care sunt avantajele!

Soferii implicati in accidente vor fi despagubiti de propriul asigurator si nu de companiile conducatorilor auto vinovati. Asa ar putea arata legea RCA de anul viitor. Pentru a fi aplicat, proiectul trebuie sa treaca de dezbaterile asiguratorilor si apoi de votul parlamentarilor.

Soferii implicati fara vina lor in accidente sfarsesc prin a pierde luni intregi uneori pentru a-si recupera paguba sau chiar ajung in instanta. Iar cele mai mari probleme sunt cu politele ieftine.

In urma miilor de procese deschise companiilor de asigurari, Comisia de Supraveghere a gasit o solutie revolutionara. Daca doua masini se lovesc in trafic, pagubitul nu va mai folosi polita RCA a celui vinovat, ci va merge la propria companie de asigurari.

Primul avantaj ar fi ca, in loc de 90 de zile, procesul de despagubire va dura maximum doar doua luni. Noua legea RCA este privita cu ochi buni de marii asiguratori, dar si de soferi.

Dauna medie platita de asiguratori in contul politei RCA a fost de aproape 5.700 de lei in prima jumatate a anului. In prezent, 4,2 milioane de masini sunt asigurate obligatoriu.

Se scumpeste caldura! Facturile vor fi cu 10% mai mari din ianuarie... Studiu: Un roman din zece sufera de o boala cronica la plamani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x