Antena Căutare

Reincepe razboiul pentru averea lui Ion Dolanescu!

Averea lui Ion Dolanescu ramane la... Ion Dolanescu. Dupa o judecata care a durat aproape patru ani, procesul pentru averea cantaretului se reia. Judecatorii n-au putut stabili cum sa imparta bunurile intre Ionut si Dragos Dolanescu. Asa ca punct si de la capat!

Vocea lui Ion Dolanescu nu se mai aude. Mostenitorii se gandesc doar cum sa imparta averea, una care ajunge la aproape doua milioane de euro. Bani multi, care au semanat scandalul intre Ionut si Dragos. Magistratii n-au reusit sa stabileasca, dupa zeci de termene, care este cu exactitate cuantumul averii si cum este ea impartita.

“Eu am cedat la toate lucrurile la care el le-a cerut la inceput si ramanea cu in jur de saptezeci, aproape optzeci la suta din averea lui tata, eu nu aveam nicio problema. Singurul lucru care eu am cerut era sa nu se vorbeasca urat despre amintirea lui tata”, spune Dragos.

Una dintre cele mai importante mize ale acestui proces este casa in care a stat Ion Dolanescu. Imobilul a fost expertizat la peste 650.000 de euro... Doar ca lucrurile n-au fost niciodata atat de simple. Valoarea acestuia este parte directa din mostenirea totala.

Cand vine vorba despre pretul locuintei, cei doi frati au pareri total diferite. In timp ce Dragos este de parare ca locuinta a fost expertizata corect si valoreaza 650.000 de euro, Ionut crede ca ea este mult mai ieftina.

Averea lasata de Ion Dolanescu inseamna mai multe case in Bucuresti si in afara Capitalei, plus un teren de aproape cinci mii de metri patraþi.

Alta problema importanta: drepturile de autor. Ion Dolanescu a lasat mostenire peste o mie de cantece. Care inca produc bani!

Ion Dolanescu si-a adunat averea mai ales inainte de anii ‘90. Onorariul pentru o nunta era de peste 1.500 de lei. Artistul era bine cotat si in ultimii ani de viata. Pentru un recital de 20 de minute primea o mie de euro.

foto: Intact Images

Ca pe vremuri: Printre nameti, pensia vine cu caruta... Cadouri de lux pentru Craciun: carne de vita japoneza la 2.000 de lei kilogramul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x