Antena Căutare

Renault va muta o parte din producția de mașini Dacia Logan MCV în afara României

Francezii de la Renault vor muta o parte din linia de producție pentru modelul Logan MCV în afara României

Francezii de la Renault vor muta o parte din linia de producție pentru modelul Logan MCV în afara României.

În primele opt luni ale acestui an, producția de autoturisme din țara noastră a fost mai mică decât anul trecut. După cum scriu și cei de la Adevărul, Renault și Ford au produs în primele opt luni ale anului 2016 cu 6,5% mai puține mașini faţă de aceeaşi perioadă din 2015. Mai exact, au fost construite în jur de 240.005 de unităţi, iar printre cauze se numără reducerea cererii la export şi problemele de pe piaţa internă, potrivit Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Situația s-ar putea înrăutăți în anul 2017, deoarece Renault se pare că a decis să mute o parte din producția de modele Dacia Logan MCV de la Mioveni, la Tanger, în Maroc. Anunțul ar fi fost făcut chiar de către Jean-François Gal, directorul uzinei africane, acesta fiind citat de către L’Usine Nouvelle. Mișcarea ar fi însoțită și de o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro, astfel că Renault speră să producă peste 30.000 de unități în Tanger, pe parcursul anului 2017.

Intact Media Academy: cunoaște-ți trainerii!... Guvernul prezintă strategia în caz de cutremur major. Dâncu: Bucureștiul este cel mai vulnerabil oraș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x