Căutare Live

Repetitiile pentru Ziua Nationala au paralizat traficul in Bucuresti

Repetitiile pentru Ziua Nationala au dat mari batai de cap celor care au avut drum prin nordul Capitalei. Oamenii au asteptat zeci de minute in coloana, dupa ce au fost impuse restrictii de circulatie pe bulevardul Kiseleff. Totul pentru ca militarii sa poata repeta in liniste pentru parada de 1 decembrie.

Politia Rutiera a blocat de la ora 5 dimineata axul central si banda 1 pe Bulevardul Kiseleff din Capitala, iar de la ora 9 bulevardul a fost inchis complet.

In acest moment sunt transportoare si lansatoare de rachete care defileaza pe sub Arcul de Triumf. Dupa aceea vor veni si celelalte arme ale Ministerului de Interne. Vorbim despre jandarmeria calare, despre Politia Rutiera cu ai sai super-bolizi, vorbim de asemenea despre cei de la SRI si cei de la SPP. Iar pentru ca totul sa fie ca la carte, miercuri va avea loc ce-a de-a doua repetitie pentru 1 Decembrie. Asa ca soferii sunt sfatuiti sa foloseasca rutele ocolitoare.

Restrictiile de circulatie vor fi impuse, bineinteles, si sambata.

Rute ocolitoare: Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - B-dul Marasti - strada Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - B-dul Ion Mihalache; Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - B-dul Marasti - B-dul Maresal Averescu - strada Turda - Podul Grant; Piata Victoriei - B-dul Aviatorilor - B-dul Nicolae Caramfil - B-dul Aerogarii - DN1; Soseaua Stefan cel Mare - strada Barbu Vacarescu - B-dul Aerogarii - DN 1.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Vremea se incalzeste in toata tara. Sfarsitul lunii noiembrie aduce temperaturi de pana la 18 grade Celsius...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri