Antena Căutare

REPORTAJ: Ultimul hipodrom din Romania sta sa cada in orice moment

Unica arena hipica de trap din Romania, aflata la Ploiesti, sta sa cada in orice moment. Dupa ce tribuna, aflata intr-o stare avansata de degradare, nu a mai putut fi folosita, acum si grajdurile sunt in pericol sa se prabuseasca peste cai. Ingrijitorii si proprietarii cailor stau cu frica in san.

In urma cu 10 ani, Hipodromul adapostea 200 de cai - acum au mai ramas mai putin de 80. Iar odata cu conditiile proaste, a scazut si valoarea cailor.

Oamenii si-au pus acum speranta in autoritati care vor sa modernizeze Hipodromul cu fonduri europene. Unii insa nu au mai avut rabdare si si-au construit propria baza hipica. Chiar daca a investit o mica avere in pasiunea pentru cai, castigul din competitii a scazut simtitor.

Proprietarii platesc pentru gazduirea unui animal la Hipodrom 500 de lei pe an, daca au mai putin de 5 cai, sau 200 de lei daca au mai mult de cinci.

Cinci dintr-o lovitura: Un sofer vitezoman a facut prapad in centrul Brasovului!... "Distractia" de weekend: Traficul de pe DN1, deviat pe Cheia din cauza aglomeratiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x