Antena Căutare

Hotii din Resita fura contoarele de apa de la usile apartamentelor. Politistii au inceput o ancheta

Hotii se reinventeaza de la o zi la alta. Tot ce se poate vinde la fier vechi sau pe piata neagra e bun de luat: capace de canal, semne de circulatie, garduri sau porti metalice, ba chiar si crucile din cimitire. Mai nou, la Resita se fura contoarele de apa de la usile apartamentelor. Asa ca locatarii le-au legat bine. cu lanturi groase si lacate

Oamenii sunt disperati. Mai multe blocuri din cartierul Lunca Barzavei sunt calcate periodic de hoti, care par interesati doar de contoarele de apa. Le fura fara nicio jena, ziua in amiaza mare, chiar de la usile apartamentelor.

In cateva minute contoarele sunt demontate, iar hotul se face nevazut. Oamenii dau vina pe administrator, pe care il acuza ca nu gospodareste bine blocul. Ei spun ca astfel de lucruri nu s-ar intampla, daca interfonul de la scara ar functiona. Oricum, refuza sa plateasca montarea unor apometre noi, care a doua zi ar putea fi din nou furate.

Mai mult, oamenii banuiesc ca apometrele sunt vandute pe piata neagra. O alta varianta ar fi aceea ca aparatele sunt furate pentru cele aproximativ 300 de grame de bronz din care sunt confectionate carcasele. Politistii au inceput si ei o ancheta.

Doua case au luat foc intr-un cartier din Capitala. Trei autospeciale au intervenit... Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Traian Basescu: Sa ne amintim!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x