Antena Căutare

Respect! Mesaj emoționant la metroul din București. Mecanicul trenului a răscolit sentimentele tuturor pasagerilor

În această dimineață, mecanicul trenului de la Metrorex, Robert-Cristian Bondar, și-a anunțat pensionarea printr-un mesaj foarte emoționant în timpul unei curse. 

Respect! Mesaj emoționant la metroul din București. Mecanicul trenului a răscolit sentimentele tuturor pasagerilor Galerie
Mesajul unui mecanic de la Metrorex

Mecanicul a vorbit „rar, sacadat și emoționat”, anunțându-și pasagerii că aceasta a fost ultima lui cursă: „Bună dimineața! Mă numesc Robert-Cristian Bondar și sunt mecanicul trenului dumneavoastră. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în ultimă mea cursă, înainte de pensionare!”, au fost cuvintele acestuia.

Un călător a făcut publice aceste cuvinte pe Facebook alături de un mesaj în care l-a felicitat pe mecanic. Utilizatorii rețelei au fost plăcut impresionați și au lăsat comentarii de susținere pentru angajatul Metrorex.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost un moment foarte emotionant, atat mesajul cat si reactia oamenilor care au aplaudat. Felicitari si sa va bucurati de timpul liber alaturi de cei dragi!”, a comentat o persoană la postare.

Etichetat fiind în postare, Robert-Cristian Bondar, răspuns sincer la mesajele frumoase lăsate de cetățeni comentând: „Vă mulțumesc! Eu sunt mecanicul acelui tren. Chiar aveam emoții, mi-a plăcut enorm meseria asta. Vă urmăresc pe voi, călătorii, uneori veseli, alteori prea ocupați sau triști. A fost ultima mea călătorie alături de voi, numai bine vă doresc tuturor!”

Respect! Mesaj emoționant la metroul din București. Mecanicul trenului a răscolit sentimentele tuturor pasagerilor

Comentariul acestuia la postarea de pe Facebook

Bădălău, declarație jignitoare despre diaspora: 700 de mii sunt care au domiciliu, restul până la 3-5 milioane sunt „fet... Sfântul Andrei 2019: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei și semnificația numelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x