Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Românii trebuie să uite de relaxare din cauza creșterii alarmante a cazurilor de coronavirus. Restaurantele nu vor fi deschise la 1 iulie 

Creșterea alarmantă de cazuri de coronavirus în România aduce și primele restricții. Mai exact, se pare că redeschiderea restaurantelor, măsură de relaxare ce urma să fie adoptată la  1 iunie, nu va mai fi posibilă. 

Românii trebuie să uite de relaxare din cauza creșterii alarmante a cazurilor de coronavirus. Restaurantele nu s-ar mai deschide la 1 iulie

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, în această după-amiază cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri din Guvernul Orban, iar potrivit unor surse citate de Antena 3, redeschiderea restaurantelor nu va avea loc la 1 iulie, așa cum era anunțat inițial.

Coronavirus în România, 23 iunie 2020. Live Update. Numărul zilnic de îmbolnăviri scade pentru a doua zi consecutiv! Mai mulți pacienți la ATI! 16 noi decese!

De asemenea, președintele și membrii Guvernului discută și despre pachetul de relansare a economiei, un pachet care vizează fondurile europene. E vorba de 500 de milioane de lei, bani care merg spre infrastructură, spre spitale. Potrivit surselor, guvernanții ar dori ca acești bani să meargă, în special, spre IMM-uri, spre întreprinderile mici și mijlocii.

Această decizie ar veni după creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus din România, când în ultimele zile s-au înregistrat peste 300 de cazuri într-o singură zi.

A omorât-o COVID-19, în Alba Iulia, deși nu avea nicio altă boală! Medicii au fost uluiți când i-au văzut plămânii!

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România

Până astăzi, 23 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.187 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 1.539 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost 214 cazuri noi din aproximativ 9.000 de teste efectuate.

Recomandari