Antena Căutare

Restaurantul groazei! IMAGINI ȘOCANTE de la locul unde trei tinere au ars de vii

S-a aprins iadul într-un restaurant din Constanţa şi a luat trei suflete! Două tinere dansatoare şi o frumoasă cântăreaţă au căzut în capcana de foc şi au ars de vii.

Restaurantul groazei! IMAGINI ȘOCANTE de la locul unde trei tinere au ars de vii
| cugetliber.ro

S-a aprins iadul într-un restaurant din Constanţa şi a luat trei suflete! Două tinere dansatoare şi o frumoasă cântăreaţă au căzut în capcana de foc şi au ars de vii.

Au murit îmbrăţişate. O mamă, care aştepta lângă pompieri veşti despre fiica ei, s-a prăbuşit când a aflat cum i s-a stins fata.

Infernul flăcărilor a venit la cină. La ora zece şi jumătate seara, localul libanez era plin. La fel şi clubul de la etaj. Clădirea s-a aprins ca şi cum ar fi fost ridicată din paie.

Panică şi flăcări. Fumul dens a cuprins restaurantul şi apoi tot cartierul. Pompierii au venit cu zece maşini. Patru dintre clienţi, intoxicaţi cu fum, erau deja în drum spre spital. Restul erau martori la operaţiunea salvatorilor. Dar o femeie speriată nu îşi găsea fata nicăieri.

Era dansatoare în localul libanez. Avea 22 de ani. Iubitul ei cerea, cu disperare, ajutorul. Când au reuşit să o găsească, era deja prea târziu. Fata s-a stins în flăcări, îmbrăţişând o colegă, în cabina de schimb.

În ochii mamei îndoliate, singurul vinovat pentru moartea fiicei ei este patronul. O altă tânără, cântăreaţă în acelaşi restaurant, a fost găsită fără suflare. În total, trei victime prinse în capcana de foc au pierit.

O altă fată, de 19 ani a fost dusă, cu avionul SMURD, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Are căile respiratorii distruse. Starea ei este critică.

Un bărbat surprins de incendiu la toaletă ne-a vorbit de pe patul de spital. Sunt mărturiile unui om care a văzut infernul. Îşi aminteşte clipele de groază prin care a trecut şi plânge.

Un iad din care au mai rămas doar câteva scaune, scoase în stradă. Astăzi, la restaurant au venit anchetatorii. Trebuie să stabilescă de la ce s-a aprins focul. Şi cine răspunde pentru moartea celor trei fete. Prima ipoteză e că s-ar fi produs o defecţiune la un cuptor.

Imaginile surprinse imediat după incendiu sunt cutremurătoare!

Video, AICI!

Tragedia de la Constanța scoate la iveală NEREGULI grave! Tinerele care au murit nu erau angajate cu forme legale... Câinii adoptaţi la distanţă de actorul Steven Seagal şi-au găsit stăpâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x