Antena Căutare

Restrictii de circulatie pe sosele din cauza caniculei. Vezi care sunt judetele vizate!

Codul portocaliu de canicula aduce restrictii de circulatie pe sosele. Din cauza temperaturilor incinse, asfaltul se deformeaza sub greutatea tirurilor. Ca sa previna acest lucru, Compania Nationala de Drumuri a interzis circulatia vehiculelor mai mari de 7,5 tone pe drumurile nationale.

Restrictia va fi aplicata in perioada 4 - 7 iulie pe toate drumurile nationale din judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras Severin, Mehedinti si Dolj si se va aplica intre orele 11:00 - 20:00.

Exceptie de la aceste restrictii vor face vehiculele pentru transporturile de persoane, de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala, vehiculele care participa la interventii in caz de forta majora, cele pentru transporturi funerare, postale, de echipamente de prim ajutor si pentru distributie de carburanti, vehiculele transporturi de marfuri sub temperatura controlata, transporturi pentru tractari vehicule avariate, transporturi pentru distribuirea de apa si hrana in zonele calamitate precum si cele pentru transporturi cu vehicule specializate destinate prin constructie salubrizarii.

Restrictia va fi ridicata imediat ce temperaturile vor intra in normal.

FOTO: Intact Images

Articolul continuă după reclamă
Cod portocaliu si galben de canicula! Vezi zonele afectate! ... Brevetul de pilot se obtine in Romania mai usor decat permisul de conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x