Antena Căutare

Restrictii de trafic la meciul Romania-Ungaria

Pe Arena Nationala sunt asteptate aproximativ 50.000 de persoane pentru meciul dintre Romania si Ungaria care va avea loc in aceasta seara. Ordinea va fi asigurata de 1.000 de jandarmi, iar traficul va fi restrictionat incepand cu ora 15.00

Astfel, principalele artere pe care soferii sunt sfatuiti sa le ocoleasca sunt: Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, Vatra Luminoasa, intre Sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, iar pe strada Pierre de Coubertin, intre Sos. Iancului si Rondul de la intrarea in stadion.

In plus, cei care vor sa ajunga cu masina la stadion, o pot face prin intrarile dinspre bd. Basarabia si str. Maior Coravu.

De altfel, bucurestenii care se vad nevoiti sa traverseze zona stadionului au de ales intre rutele ocolitoare: Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului si Sos. Pantelimon sau Bld. Unirii - Bld. Basarabia - Bld. Chisinau si Sos. Pantelimon.

UPDATE! Microbuz implicat intr-un accident pe centura Capitalei: trei oameni si-au pierdut viata si alti sase au fost ra... Un nou rol, in Rai! Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort, in locuinta sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x