Antena Căutare

Restricţii de trafic pentru bucureșteni! Traficul se va desfăşura îngreunat, în zona de sud a Centurii Capitalei, pentru realizarea marcajelor rutiere

Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă şi duminică, vor fi restricţii de trafic în zona de sud a Centurii Capitalei, pentru realizarea marcajelor rutiere.

Centrul Infotrafic anunţă că, sâmbătă şi duminică, vor fi restricţii de trafic în zona de sud a Centurii Capitalei, pentru realizarea marcajelor rutiere.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în perioada 28 – 29 septembrie, în zona de sud a Centurii Capitalei, în zona localităţilor Bragadiru, Măgurele şi Popeşti – Leordeni, traficul se va desfăşura îngreunat, pentru a permite realizarea marcajelor rutiere la suprafaţa de rulare.

Lucrările se vor realiza în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Sursa : news.ro

Alertă ceață! Circulaţia pe autostrăzile A2 Drajna - Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea se desfășoară cu dificultate... Scandal într-o secție de poliție! Un agent şi-ar fi agresat o colegă, o studentă care venise în practică, la Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x