Antena Căutare

Restricții rutiere în Capitală pentru funeraliile Regelui Mihai. Ce drumuri vor fi închise în zilele de doliu național

Traficul rutier se va restricționa pe mai multe artere din Capitală, în perioada 13 - 16 decembrie, când se vor desfășura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marți Brigada rutieră.

Traficul rutier se va restricționa pe mai multe artere din Capitală, în perioada 13 - 16 decembrie, când se vor desfășura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marți Brigada rutieră.

Zilele de 14,15 şi 16 decembrie au fost declarate ca zile de doliu naţional în memoria Regelui Mihai, prin urmare pe anumite drumuri se va circula cu dificultate.

Pe 13 decembrie, după ora 19,00, la momentul trecerii cortegiului pe sub Arcul de Triumf, traficul rutier va fi restricționat pe arterele Bd. Constantin Prezan, Bd. Mareșal Averescu, Str. A. Constantinescu, axul central pe Șos. Kiseleff, tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf.

În data de 15 decembrie, începând cu ora 16,00, se vor restricționa traficul rutier și parcarea autovehiculelor pe Aleea Colina Bucuriei, precum și pe platoul de la baza acesteia și în zona Gării Băneasa, perimetrul delimitat de Str. Tipografilor și Gara CFR Băneasa.

Pe 16 decembrie, traficul rutier se va restricționa astfel:

—între orele 00,00 — 08,00, pe Calea Victoriei între Str. C.A.Rosetti și Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem.I.Dobrescu între Bd. Nicolae Bălcescu și Calea Victoriei, precum și pe străzile care acced în acestea;

—între orele 08,00 — 14,00, pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Str. Ion Câmpineanu, precum și pe străzile care acced în acest tronson, gradual în funcție de numărul participanților;

—începând cu ora 11,00, pe traseul de deplasare al cortegiului funerar către Palatul Patriarhiei: Palatul Regal — Calea Victoriei — Spl. Independenței — Bd. Unirii — Aleea Colina Bucuriei;

—începând cu ora 14,00, pe ambele sensuri, gradual, pe traseul de deplasare a cortegiului și pe străzile care acced în acesta de la Palatul Patriarhiei către Gara Băneasa: Aleea Colina Bucuriei — Pod Șerban Vodă — Bd. I.C. Brătianu — Piața Universității — Bd. Nicolae Bălcescu — Piața Romană — Bd. Lascăr Catargiu — Piața Victoriei — Bd. Aviatorilor — Piața Charles de Gaulle — Bd. Constantin Prezan — Arcul de Triumf — Șos. Kiseleff — Piața Presei Libere — Șos. București-Ploiești — Fântâna Miorița — Gara Băneasa, precum și pe Șos. București-Ploiești, între Piața Presei Libere și Pasajul Băneasa și Str. Tipografilor, între Șos. București-Ploiești și Bd. Poligrafiei.

Sursa: Agerpres

GALERIE FOTO! „Azi am mâncat o pară cu pâine...” Bătrânica din județul Vrancea care trăiește cu 100 RON... Fetiţa bolnavă de cancer ai cărei părinţi au fost obligaţi de instanţă să o ducă la medic, preluată de o ambulanţă şi du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x