Resurse și oportunități pentru profesori, nevoiți să predea online

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă serie de webinare suport în predarea online dedicate profesorilor din România și din Republica Moldova. Webinarele vor avea loc în în perioada 23 august – 5 septembrie 2020.

Resurse și oportunități pentru profesori, nevoiți să predea online

Interesul crescut și răspunsul favorabil primit din partea celor aproape 25.000 de profesori care au urmărit primul program de webinare precum și contextul incert al reînceperii cursurilor școlare au determinat continuarea proiectului WebDidactica.

Proiectul vine în sprijinul cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației, în condițiile digitalizării sistemului de învățământ si necesitații adaptării la noi mijloace de predare online.

Înscrierile au loc în perioada 5 august – 22 august 2020 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri