Antena Căutare

Revelion 2019 în Piața Constituției. Cine sunt artiștii români și internaționali invitați

Revelion 2019 în Piața Constituției. Cine sunt artiștii români și internaționali invitați. Află din articolul a1.ro

Revelion 2019 în Piața Constituției. Cine sunt artiștii români și internaționali invitați
revelion 2019 | arcub.ro

Anul acesta, Revelionul din Piața Constituției va fi unul și mai încărcat de emoție, de magie și de mândria de a fi român. Primăria Capitalei organizează pe 31 ianuarie Revelionul Centenar, un eveniment la care timp de șase ore vor cânta artiști români. Revelionul nu va marca doar trecerea în 2019, dar și o sută de ani de la Marea Unire.

Evenimentul e organizat de Primăria Capitalei cu sprijinul Arcub - Centrul Cultural al Municipiului București. Distracția din Piața Constituției va începe la ora 19:30. Pe scenă vor urca artiști precum Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.

Mai mult decât atât, trebuie să știi că pe scena din Piața Constituției nu vor urca doar artiști români, ci și DJ-ul Andre Tanneberger care va mixa live pentru cei prezenți la spectacol. După ce vom trece în 2019, seara se va sfârși cu un minunat foc de artificii. Toți cei care își doresc să petreacă revelionul în aer liber sunt așteptați să în Piața Constituției la acest spectacol, mai ales pentru că intrarea este liberă.

Sursă foto: arcub.ro

Salarii mai mari și scutire de la plata contribuțiilor sociale pentru zece ani, pentru această categorie de români! Anun... Un român a înjunghiat şoferul unui autocar aflat în mers, pe ruta România-Italia, pentru că nu a oprit să fumeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x