Antena Căutare

Revelion în aer liber. Unde poți petrece în noaptea dintre ani, iar accesul este gratuit

Și la finalul acestui an autoritățile vor organiza petreceri în aer liber gratuite. Acestea vor avea loc în piețe publice.

colaj foc de artificii în Cluj, foc de artificii în fața Casei Poporului din Bucuești și piața din Sibiu împodobită de sărbătoare Galerie
Autoritățile vor organiza petreceri în aer liber cu acces gratuit în marile orașe din țară | Shutterstock

Deși mulți români preferă să se retragă la munte sau să călătorească în ținuturi exotice pentru a petrece Revelionul, la fel de mulți aleg să petreacă noaptea dintre ani în propria comunitate.

Revelion în aer liber. Unde poți petrece în noaptea dintre ani

Autoritățile vor organiza și în acest an petreceri gratuite în noaptea dintre ani. Acestea vor avea loc în piețele publice din marile orașe, potrivit unei surse.

Citește și: Revelionul cel neBUN aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

București

În capitală va avea loc o singură petrecere în aer liber cu acces gratuit: „Deschide ochii! Visează!” Aceasta va avea loc în Parcul IOR-Titan, sectorul 3.

Petrecerea din parcul IOR a ajuns la a X-a ediție, iar la finalul acestui an, cei care vor fi prezenți în parc, începând cu ora 20:00, vor cânta alături de Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez.

De asemenea, spectatorii vor avea parte și de un foc de artificii.

Timișoara

În Timișoara, petrecerea în aer liber de Revelion se va organiza în Piața Victoriei. Timișorenii se vor bucura de spectacolul oferit de mai multe trupe locale, precum Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom, dar și de cel oferit de trupa The Motans.

Și cei care alerg să petreacă noaptea dintre ani în Piața Victoriei se vor bucura de un spectaculos foc de artificii la miezul nopții.

Citește și: Mirela Vaida şi Vali Vijelie, gazdele programului de Revelion de la Antena Stars

Craiova

Potrivit sursei menționate, cel mai mare Revelion va avea loc la Craiova. Primăria pune la bătaie pentru organizarea acestui eveniment 578.756 lei, adică peste 115.000 euro.

Cei care aleg să petreacă în Craiova se vor bucura de spectacolul oferit de Mira, Raluka & Balkanic Project şi The Southern Cockroaches informează.

Deva

În Deva, Noul An poate fi sărbătorit în Piața Unirii, începând cu ora 22:00. Spectatorii vor avea parte de concerte, artificii și distracție. Pe scenă vor urca Mihaela Oprea, Florin Mureșan, dar și trupa Vremuri. După miezul nopții va urca pe scena și trupa Quas.

Sibiu

Petrecerea de Revelion de la Sibiu, intitulată „Poveste de Iarnă”, va începe la ora 22:30 cu „Lupii lui Calancea” și Surorile Oșoianu. Spectacolul acestora va ține două ore.

Cei care ajung înainte de ora 22:30, mai exact la 21:30, se vor bucura de un spectacol de lumini și muzică electronică alături de DJ Funky Drop.

Citește și: Ajut eu! Cea mai mare platformă în care accelerăm visuri! Donații de peste 200000 de Euro pentru poveștile din platforma ajuteu.ro

Suceava

Spectatorii se pot bucura de petrecerea în noaptea dintre ani în centrul orașului, iar la mizeul nopții vor asista la un spectacol cu foc de artificii.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de interpreți de muzică populară, dar și invitați speciali, precum trupa Bere Gratis și Amna Band.

Iași

„Revelionul ieșenilor” va vea loc în Piața Palatului Culturii, începând cu ora 21:00. Pe scenă vor urca artiști locali, printre care Andra Botez și DJ Line, dar și JO și JUNO.

Totodată, în deschidere, începând cu ora 19:00, va avea loc „Revelionul copiilor”, în cadrul căruia, în prim-plan, vor fi tineri artiști din Iași care au câștigat diverse concursuri naționale și internaționale.

Indiferent de cum și unde aleg românii să-și petreacă noaptea dintre ani, aceștia vor avea parte de o vreme favorabilă pentru a se bucura alături de cei dragi de trecerea în Noul An. Pentru asistarea la aceste petreceri în aer liber, intrarea este gratuită.

Mesajul dureros al adolescentului care și-a pierdut tatăl și frații în incendiul de la Ferma Dacilor: ”M-ați lăsat singu... La Deva o femeie susține că a fost dusă eronat la morga: „M-a trezit Dumnezeu”. Medicii, stupefiați. Ce i s-a întâmplat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x