Antena Căutare

Revelion pe rit vechi: sarbi, moldoveni, ucrainieni sau rusi, cu totii au sarbatorit intrarea in Noul An

Sarbi, ucrainieni, molodoveni sau rusi, cu totii au sarbatorit azi-noapte intrarea in Noul An. Chiar daca pentru ei 2013 a venit cu doua saptamani mai tarziu, petrecerea a fost, cu siguranta, pe masura asteptarii

Au sarbatorit Revelionul asa cum au stiut ei mai bine. Intr-un restaurant din centrul Timisoarei, cateva zeci de sarbi au trecut in noul an cu muzica si voie buna. De pe masa nu au lipsit mancarurile traditionale.

La Arad, pe langa urari si paharele sparte s-au pus si cateva dorinte. “Bani multi, veselie si ce-o mai fi, numai mult sa fie”, a spus un petrecaret.

Intr-o localitate din judetul Neamt, in schimb, s-a trecut in 2013 in stil traditional. Iar la Galati, cativa tineri basarabeni au pus mana de la mana si au incins o petrecere in caminul studentesc. Asta a implicat platouri cu sandvisuri, sticle de sampanie si muzica buna. Petrecere a fost si intr-un club de la malul marii, acolo unde au ales sa marcheze momentul zeci de rusi si basarabeni.

Distractia s-a terminat aproape de ivirea zorilor. Petrecerile pentru ortodocsii de rit vechi se vor incheia abia peste o saptamana, atunci cand il vor praznui pe Sfantul Ion.

Accident grav intr-o intersectie din Drobeta Turnu-Severin! O soferita este acuzata ca a trecut pe rosu pentru ca isi al... Zece idei pentru a-i aduce pe studentii romani inapoi in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x