Antena Căutare

Revolta printre rromi: Un nepot de bulibasa a fugit in lume cu o romanca

Nepotul bulibasei de la Iasi a scandalizat toata tagma tiganeasca. Patima i-a luat mintile barbatului, care si-a lasat nevasta si copiii si a fugit in lume cu o romanca. Indragostitul n-a plecat cu mana goala, ci cu salba cu cocosei a bunicii si cu aur mult. Bulibasa spera sa rezolve conflictul pe cale maleabila.

Nepotul bulbasei a luat cocoseii bunicii si a fugit in lume cu o alta femeie. A lasat tot: nevasta si copiii. Desi au rascolit tara de 10 zile, rudele nu au dat de el.
Bulibasa de la Iasi zice ca el mirosise ca ceva nu este in regula cu Mugurel. Era toata ziua cu capul in nori si cu mana pe telefon.

Familia si-a luat gandul de la cei 10.000 de euro cu care a plecat Mugurel si nu va face plangere la politie. Il asteapta acasa, inapoi, iar daca nu, il ameninta pe barbat si pe iubita lui cu judecata tiganeasca.

Sotia lui Mugurel il cauta acum prin Arad. Daca e gasit si nu vrea inapoi la nevasta, rromii il vor exclude din comunitate.

O fetita de patru ani din Timisoara sufera de o forma rara de epilepsie... Un student a gasit pe strada un portofel cu peste 30.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x