Antena Căutare

Revoltător! I-a murit fiul de cinci ani, după ce i-a fost tăiat curentul electric! Mărturisirile sfâșietoare ale femeii: ”Nu m-au înțeles. N-am putut să plătesc atâția bani!”

Un copil în vârstă de cinci ani și-a pierdut viața după ce casa în care locuia a fost debranșată de la curentul electric, din cauza unei datorii pe care părinții săi n-au putut să o achite la timp. 

Un copil în vârstă de cinci ani și-a pierdut viața după ce casa în care locuia a fost debranșată de la curentul electric, din cauza unei datorii pe care părinții săi n-au putut să o achite la timp.

Diagnosticat cu paralizie cerebrală în urma unui accident teribil pe care l-a suferit, băiețelul era dependent de un aparat la care era conectat în permanență. Reprezentanții firmei care furniza energie electrică, însă, au decis să le taie curentul, din cauza faptului că familia nu achitase factura de mai bine de 60.000 de pesos (2.228 de dolari), iar acest lucru s-a dovedit a fi fatal pentru băiețel.

Timp de 12 ore în care locuința a fost debranșată de la electricitate, băiețelul s-a stins din viață. Acum, mama acestuia este devastată de durere: ”În ziua aceea am sunat de multe ori la firmă pentru a anunța că am un copil electrodependent, iar răspunsul lor a fost că am o datorie și nu-mi pot spune când voi fi reconectată. Nu am putut să plătesc atâția bani. Viața lui Valentin depindea de acele aparate. Am explicat totul în fața reprezentanților companiei, dar nu m-au înțeles.”, a mărturisit femeia sfâșiată de durere.

Totul s-a petrecut într-un orășel situat în apropiere de Buenos Aires (Argentina), iar acolo există în vigoare o lege pentru persoanele electrodependente, în sensul că locuințele în care trăiesc oameni dependenți de energie electrică pot beneficia de gratuitate. Din păcate, însă, această lege nu s-a respectat în cazul micuțului Valentin, iar povestea lui a făcut înconjurul lumii.

Un fenomen meteo extrem a făcut prăpăd în trei sate! Oamenii din localităţile afectate de viitura încearcă să revină la ... Pericol uriaș la care suntem supuși în fiecare zi! Seismologii avertizează cu privire la următorul CUTREMUR: "Se va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x