Antena Căutare

VIDEO! A observat niște vânătăi pe brațele mamei sale și a ascuns o cameră de supraveghere în dormitorul ei! Ce a descoperit e șocant

Imagini șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe care un bărbat a ascuns-o în dormitorul mamei sale care era imobilizată la pat. 

Imagini șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe care un bărbat a ascuns-o în dormitorul mamei sale care era imobilizată la pat și care suferă de demență.

Intrigat de vânătăile apărute pe mâinile și pe picioarele mamei sale, Ed Robins a ascuns o cameră de supraghere în dormitorul ei din Perth, după ce a început să ia în considerare faptul că ea n-ar fi îngrijită așa cum trebuie.

Astfel, cele mai mari temeri ale sale au fost confirmate, imaginile surprinse de camera de supraveghere arătând cu exactitate faptul că mama lui era neîngrijită corespunzător și, mai mult de atât, agresată.

Astfel, pe imagini se poate vedea cum cele două asistente angajate pentru a o îngriji o împing în pat atunci când vrea să se ridice și o trag de păr, scrie Daily Mail.

Bărbatul a ascuns camera de supraveghere la scurt timp după ce mama lui, în vârstă de 92 de ani, și-a rupt piciorul și a fost imobilizată la pat, ea având nevoie de îngrijiri în permanență, având în vedere faptul că nu se putea ridica din pat.

Acum, autoritățile încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

De cealaltă parte, femeile asupra cărora planează aceste acuzații susțin că sunt victime și se plâng că incidentul le-a distrus viețile, ele rămânând fără joburi.

Vestea rea pentru fumătorii români. Pot rămâne fără un drept... Anul universitar a început mai devreme pentru zeci de mii de studenţi de la Politehnică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x