Antena Căutare

Rezultate Medicină 2020. Au fost câte patru candidaţi pe loc la examenul de admitere

Este concurenţă mare şi în acest an la Medicină. Patru candidaţi pe un singur loc, mai exact, în Bucureşti şi Târgu-Mureş. Candidaţii au sperat la o admitere mai uşoară, online. Dar nu s-a întâmplat asta. Ei au fost adunaţi în patru pavilioane mari de la Romexpo pentru examen.

Rezultate Medicină 2020. Au fost câte patru candidaţi pe loc la examenul de admitere Galerie
Concurență mare la Medicină și în 2020 | Inquam Photos / George Calin

Au fost trei ore obositoare pentru subiecte şi alte două, înainte, pentru triaj şi dezinfectare. Au uitat însă de reguli părinţii, care s-au îmbulzit la uşă.

  • Vezi aici listele provizorii cu rezultatele concursului de Admitere - sesiunea iulie 2020, la UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE "CAROL DAVILA" DIN BUCURESTI

Admitere Medicină 2020. Examenul a avut loc fizic, cu respectarea regulilor

4 pavilioane mari la Bucuresti, sute de sali si amfiteatre la Targu-Mures, Cluj si Iasi. Nu au vrut sub nicio formă sa renunte la examenul fizic, asa ca universităţile au adunat mii de tineri la admiterea la Medicină.

Citește și: Județele din România unde coronavirusul a afectat cei mai mulți oameni în ultimele 24 de ore. Bilanțul a crescut îngrijorător de mult

Daca in sali tinerii au fost obligati sa pastreze distanta fizica, iata ca afara parintii si prietenii lor au uitat de aceasta regula. s au ingramadit la intrarea in complex, ca sa ii astepte pana in momentul in care termina examenul.

La Bucuresti, toti cei 3300 de candidati au trecut proba termometrului, dar nu si pe cea a oboselii.

Patru candidati pe un singur loc la Medicină generală

Concurența a fost mare în Capitală, câte patru candidați pe un loc au fost la medicina generală, trei la stomatologie si nici macar unul pe loc la farmacie.

Citește și:

Lista țărilor de risc a fost actualizată. Persoanele care sosesc în România intră în carantină, începând cu 27 iulie

La Cluj, radiologia si imagistica sunt cele mai cautate domenii, iar la Universitatea din Targu-Mures, cei mai multi candidati s-au batut pe locurile de la medicina militara.

Explicatia ar fi ca odata cu pandemia, domeniul sanatatii a devenit mai atractiv pentru studenti, care se gandesc, acum, sa profeseze mai mult in tara lor. Iar virusul SARS-COV 2 va intra cu siguranta in materia de facultate, spun profesorii.

Din toamna, cursurile de la Medicina ar putea ramane partial online, dar stagiile clinice si laboratoarele trebuie organizate, din nou, in spitale.

Premierul Orban vrea să închidă terasele și cluburile în aer liber mai devreme. Noi măsuri discutate de Guvern... Orașele din România unde coronavirusul a afectat cei mai mulți oameni în ultimele 24 de ore. Bilanțul a crescut îngrijor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x