Căutare Live

Rezultate BAC 2015 edu.ro. 0% promovabilitate! Licee din România în care nimeni n-a trecut examenul

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Bacul s-a încheiat, iar rezultatele i-au făcut pe unii să plângă de fericire, iar pe alții... de mâhnire. Procent de promovabilitate, 66,4%, mai bun ca-n 2014.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Bacul s-a încheiat, iar rezultatele i-au făcut pe unii să plângă de fericire, iar pe alții... de mâhnire. Procent de promovabilitate, 66,4%, mai bun ca-n 2014.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. VEZI AICI NOTELE DIN FIECARE JUDEȚ

Clujul, pe primul loc, are 82% rată de promovabilitate. La celălalt capăt, județe precum Giurgiu,Teleorman și Ilfov au sub 40%. Desigur, urmează contestațiile acolo unde elevii care au obținut "aproape nota 5" mai au o șansă. Iar dacă nu, pot consulta calendarul sesiunii din toamnă.

CUM DEPUI CONTESTAŢIILE LA BAC 2015

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Potrivit Ministerului Educatiei, doar 54,76% dintre candidatii constanteni au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat 2015. Cinci licee din judetul Constanta au promovabilitate ZERO. Acestea sunt: Liceul Teoretic Ciobanu, Liceul Teoretic “I.C. Bratianu” din Nicolae Balcescu, Liceul Teoretic “Mihai Viteazu” din Mihai Viteazu, Liceul Teoretic Crucea si Liceul Teoretic Dobromir, scrie reporterntv.ro.

Și județul Timiș are un astfel de liceul în care nimeni nu a trecut examenul maturității, scrie timisoaraonline.ro. Liceul Tehnologic Agricol Orțișoara, județul Timiș se află pe lista de 0. 0% grad de promovabilitate.

Corturi medicale anticaniculă, amenajate în Capitală. Unde le poți găsi... Rezultate BAC 2015 edu.ro. Clujul şi Braşovul au cei mai deştepţi elevi!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri