Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Rezultate BAC 2015 edu.ro. O elevă din județul Galați a predat lucrarea de examen cu tot cu fițuici

Rezultate BAC 2015 edu.ro. O elevă din Tecuci, județul Galați, a reușit să-i uimească pe profesori, după ce a predat lucrarea de examen cu tot cu fițuici.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. O elevă din Tecuci, județul Galați, a reușit să-i uimească pe profesori, după ce a predat lucrarea de examen cu tot cu fițuici.

Primele rezultate ale examenului de BAC 2015 vor fi afişate marţi, 7 iulie 2015, iar www.a1.ro vi le va prezenta în cel mai scurt timp,AICI!

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 10 iulie, după rezolvarea contestațiilor depuse de elevii nemulțumiți.

CUM DEPUI CONTESTAŢIILE LA BAC 2015

Incidentul a avut loc într-o sală de examen de la Liceul Tehnologic "Ov. Caledoniu" din Tecuci, scrie adevarul.ro. Imediat ce și-au dat seama, profesorii supraveghetori au luat-o la întrebări pe tânără, iar fata a încercat să-i convingă pe membrii comisiei că nu a copiat din fiţuicile respective. În zadar, însă, pentru că a fost eliminată.

Incidente în sălile de examen din județul Galați

Probleme au fost și la un centru de examen din Galaţi. O candidată a atras atenţia comisiei deoarece, într-un interval de doar o jumătate de oră, a cerut voie la baie de două ori. Elevei i s-au descoperit liste de filosofi scrise pe mâini.

„Am sunat la minister şi mi s-a spus că în mod clar e un caz de fraudă, pentru că, aşa cum scrie în metodologie, sunt eliminaţi elevii care deţin însemnări care ar putea să fie utilizate. Nici măcar nu se pune problema dacă le-a utilizat sau nu”, a explicat situaţia, pentru adevarul.ro, inspectorul general şcolar Mioara Enache

O elevă a depus lucrarea de examen cu tot cu fițuici

Recomandari