Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Sute de elevi riscă eliminarea după ce au copiat cu ajutorul profesorilor

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Peste 200 de elevi pot rata examenul de Bacalaureat din cauza profesorilor care i-au ajutat să copieze

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Peste 200 de elevi pot rata examenul de Bacalaureat din cauza profesorilor care i-au ajutat să copieze.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Aproape 200 de elevi din Bihor riscă eliminarea de la examenul de Bacalaureat 2015, după ce o sesizare a fost depusă la Ministerul Educaţiei din cauza unor bănuieli de fraudă.

VEZI AICI NOTELE LA BAC 2015 DIN FIECARE JUDEŢ

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Ministerul Educaţiei cercetează un caz legat de Colegiul Tehnic “Unirea”, din oraşul Ştei, unde profesorii asistenţi le-ar fi permis candidaţilor să copieze. În urma unei sesizări depuse la Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Bihor a demarat o anchetă la Coleiul Tehnic “Unirea” din Ştei, acolo unde sunt suspiciuni de fraudă ale examenului de Bacalaureat 2015.

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Urmare a unei sesizări privind existenţa unor similitudini între 42 de lucrări la matematică provenind din centrul de examen Colegiul Tehnic „Unirea” din Ştei, judeţul Bihor, Comisia Judeţeană de Bacalaureat, în conformitate cu prevederile art. 6, alin. (3) din ordinul de ministru nr. 4430/29.08.2014 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2015, a dispus analiza înregistrărilor din toate cele 14 săli în care s-a desfăşurat proba E)c) - proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie)”, se precizează în comunicatul transmis de Ministerul Educaţiei, după cum anunţă şi Adevărul.

CUM DEPUI CONTESTAŢIILE LA BAC 2015

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Dacă frauda este constatată, lucrările sunt anulate în timp ce candidaţii sunt consideraţi eliminaţi din examen şi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Recomandari