Antena Căutare

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Un elev a fost dat afară din examen pentru că folosea un "ceas inteligent"

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Un elev din Craiova a fost dat afară din sala de examen pentru că a copiat folosind un "ceas inteligent".

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Un elev a fost dat afară din examen pentru că folosea un "ceas inteligent"
Tehnologia îşi spune cuvântul. A apărut o nouă metodă de copiat | www.adevarul.ro

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Un elev din Craiova a fost dat afară din sala de examen pentru că a copiat folosind un "ceas inteligent".

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2015 vor fi afişate marţi, 7 iulie 2015, iar www.a1.ro vi le va prezenta în cel mai scurt timp AICI!

Elevii aşteaptă cu emoţii rezultatele la Bac 2015

Pentru că nu a învăţat deloc, un elev din Craiova şi-a pus toate speranţele în tehnologie. Zis şi făcut! A încercat să copieze folosind un "ceas inteligent" și a fost eliminat de la ultima probă de Bacalaureat.

La ce să se aştepte elevii! Promovabilitatea la Bacalaureatul din 2014

Supraveghetorii au început să îşi pună întrebări în legătură cu elevul pentru că se uita mult prea des la ceas. Oricât de greu ar trece timpul la un examen, parcă verificarea din minut în minut este prea mult. Supraveghetorii susțin că este prima dată când se confruntă cu o astfel de fraudă. Absolventul nu mai are voie să susţină examenul două sesiuni consecutive, informează playtech.ro.

Aşa arată un smartwatch - ceas inteligent

Dacă la Craiova este o premieră, în alte țări ceasurile au fost deja scoase din sala de examen. Mai multe universități din Australia au început deja să interzică ceasurile inteligente.

Calendarul sesiunii din august-septembrie a Bacalaureatului

Cine se plânge de regulile stricte din timpul examenului în şcolile din România? Se poate şi mai rău! Ca să îi monitorizeze mai bine pe elevi, chinezii s-au dotat cu drone. Cu ajutorul tabletelor, organizatorii pot controla drona, fiind folosită inclusiv funcția de zoom. Cu cât drona este mai aproape de sursa semnalului identificat, cu cât generează mai multe unde pe un grafic, făcând-o ușor de depistat.

Sursa: playtech.ro

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Calendarul sesiunii din august-septembrie a Bacalaureatului... Rezultate BAC 2015 edu.ro. Notele vor fi afişate marţi, 7 iulie, la ora 09:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x